Učesnici festivala "Dječija mašta može svašta" se družili sa gradonačelnikom

3.3.2012.Gradonačelnik Brčko distrikta BiH dr sci Miroslav Gavrić upriličio je prijem za mlade učesnike festivala "Dječija mašta može svašta", kojem su prisustvovali i umjetnički direktor festivala Jovan Adamov, izvršni producent Blagiša Nikolić kao i poznati umjetnik omiljen među svim generacijama a posebno mališanima - voditelj festivala Minja Subota.

Image for news

 

U svečarskom raspoloženju mališani su gradonačelniku predstavili kompozicije koje će izvoditi na osmom Dječijem festivalu. Graonačelnik Gavrić je istakao da je velika čast ugostiti mlade umjetnike i organizatore koji ovim festivalom šalju najbolju poruku – da su mladi talenti, njihova kreativnost, zalaganje i trud budućnost Brčko distrikta.

Gradonačelnik Miroslav Gavrić uručio je prisutnima prigodne poklone.

2012-03-03-Prijem_kod_gradonacelnika-2

Festival "Dječija mašta može svašta" biće održan danas u Dvorani Gimnazije sa početkom u 17,00 časova. U takmičarskom dijelu nastupiće 22 izvođača uzrasta od 6 do 12 godina sa ukupno 20 savremenih kompozicija. U realizaciji "Dječijeg kulturnog centra – Bijeljina" festival će se održati pod pokroviteljstvom Vlade Brčko distrikta BiH.

2012-03-03-Prijem_kod_gradonacelnika-3