Sve spremno za početak Desetog jubilarnog međunarodnog sajma gospodarstva „Brčko 2011“


14.11.2011. Na press konferenciji povodom obilježavanja Desetog jubilarnog međunarodnog sajma gospodarstva „Brčko 2011“ priopćeno je da je sve spremno te da svi pokazatelji ukazuju na to da će ovogodišnji sajam gospodarstva, koji se u organizaciji Gospodarske komore Brčko Distrikta BiH održava od 16. do 20. studenoga, biti iznimno uspješan.


Image for news
Predsjednik brčanske Gospodarske komore Radoslav Subotić rekao je da je sav sajamski prostor u zatvorenoj hali tvrtke „Masterwood Simić“ površine oko 1300 kvadratnih metara već iznajmljen te da je velika posjećenost izlagača, kojih će biti oko 200, veoma značajna, s obzirom da je zabilježena slabija posjeta izlagača sajmovima u drugim gradovima. Gradonačelnik Brčko Distrikta BiH dr. Miroslav Gavrić izrazio je zadovoljstvo što su sve aktivnosti privedene kraju i pozvao građane da posjete sajam i upoznaju se sa aktualnim novinama iz svih grana gospodarstva. Predsjednik Skupštine Brčko Distrikta BiH Esad Atić naglasio je da očekuje odlične rezultate sa ovogodišnjega sajma te da su najavljeni sporazumi između Gospodarske komore Brčko Distrikta BiH i nekoliko komora iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske kao i potpora entitetskih resornih ministarstava od velikog značaja za ovogodišnji sajam i Brčko Distrikt BiH.
Deseti jubilarni međunarodni sajam gospodarstva „Brčko 2011“ bit će otvoren za posjetitelje svaki dan od 10 do 19 sati, a za subotu, 19. studenoga, planirana je dodjela priznanja najuspješnijim tvrtkama.