Пријем за ученике генерације

7.11.2012. Градоначелник Брчко дистрикта БиХ др сци Мирослав Гаврић и шеф Одјељења за образовање у Влади Брчко дистрикта БиХ Есед Кадрић организовали су у просторијама Градске вијећнице у Брчком пријем за око 30 ученика генерације основних и средњих школа за 2011. и 2012. годину.

Image for news

2012-11-07-Djaci_generacije-2

Представници власти су истакли да је данашњи пријем симболичан начин да покажу ђацима који су постигли најбоље резултате у својим школама да локална заједница цијени њихов рад.

"Веома је значајна унутрашња мотивација за успјехом коју имају ови млади људи и њихова жеља да раде на себи и свом образовању, а ми ћемо их већ од наредне године мотивисати новчаним наградама како бисмо и на тај начин послали поруку и другима да је вриједно радити и учити", истакао је градоначелник Гаврић.

Ђак генерације Осме основне школе за 2011. годину Лејла Имамовић је истакла да је задовољна резултатима које је остварила и изразила увјерење да ће јој успјех који је постигла у досадашњем школовању много значити и у будућности.

Градоначелник Мирослав Гаврић и шеф Одјељења Есед Кадрић су након неформалног разговора и дружења ученицима уручили симболичне поклоне.