Poziv za izražavanje interesa za specijalističkim programima obuka za IT menadžere

Ured koordinatora za reformu javne uprave u skladu sa Revidiranim Akcionim planom 1 Strategije za reformu javne uprave u Bosni i Hercegovini planira inicirati projekat pod nazivom Specijalistički program obuka za IT menadžere“.

Svrha ovog projekta je znatno unaprijediti vještine i znanja IT osoblja koje realizuje aktivnosti u sklopu pojedinih usluga i projekata iz IT domena. Ovim programom obuka bi se usvojila najnaprednija svjetska znanja i prakse. Planiraju se provesti obuke za slijedeće programe ili njihove ekvivalente: PMP, ITIL OSNOVE, PRINCE2 OSNOVE.

Obuke su namijenjene prvenstveno IT državnim službenicima a selekcija potencijalnih kandidata će se vršiti prema odgovarajućim kriterijima i opisu poslova koji su u vezi sa navedenim obukama. Odabrani kandidati obuka će pristupiti polaganju certifikata za obučene programe.

Pozivamo zainteresirane za učešće da se prijave slanjem popunjenih prijavnih obrazaca koji je dostupan na web stranici Vlade Brčko distrikta na mail adresu: amra.cosovic@bdcentral.net. Za sve ostale informacije možete se obratiti na telefon: 049/240-652, kontakt osoba Amra Ćosović.

Krajnji rok za slanje prijava je 29.11.2013. godine

Prijavni list za pohadjanje IT specijalisticke obuke ITIL osnove

Prijavni list za pohadjanje IT specijalisticke obuke PMP (PMP)

Prijavni list za pohadjanje IT specijalisticke obuke PRINCE2 osnove