Кики Лесендрић и Милић позвали грађане на новогодишњи концерт „Пилота“

31.12.2018. Зоран Кики Лесендрић и градоначелник Брчко дистрикта БиХ Синиша Милић позвали су грађане Брчког и околних мијеста да Нову, 2019. годину дочекају на Градском тргу у Брчком гдје их, како су истакли, очекује добра двочасовна забава уз групу „Пилоти“.

Image for news

„ Јако дуго нисмо били овде, од 1987. године.Са великим задовољством ћемо наступити и даћемо све од себе да направимо добар концерт. Са својом екипом сам одсвирао двестотињак концерата тако да ћемо показати зашто смо скоро 40 година на бини. И време је уз нас. Није толико хладно. Ако не буде кише биће баш лепо. Волео бих да се вечерас сусретнем са генерацијама, и мојоми млађима, а позивам и оне који нас воле и оне који нас не воле да дођу да нас послушају“, истакао је фронтмен Пилота Кики Лесендрић. 

Градоначелник Синиша Милић је нагласио да је успјешна каријера ове групе која је, како је истакао, једна од најпознатијих на овим простотима, добар увод или добра најава да ћемо вечерас имати лијепо вече.

„Очекујем да ћемо у добром расположењу ући у 2019. годину. Позивам све суграђане, а и оне из сусједних општина гдје нема организованог дочека, да нам се вечерас придруже на Градском тргу да заједно дочекамо 2019. годину. Очекујем да ћемо ову позитивну енергију пренијети и у 2019. и да нам таква буде свих 365 дана“, закључио је Милић. 

Програм на Градском тргу почиње од 21:00 час, а наступ Пилота од 22:30.