Jedinica za implementaciju projekata finansiranih iz međunarodnih fondova organizuje javnu raspravu

2.3.2023. Za potrebe „Projekta integriranog razvoja koridora rijeka Save i Drine“, kojeg finansira Svjetska banka, a koji će se implementirati u Brčko distriktu Bosne i Hercegovine, pripremljeni su dokumenti Okvir za okolinsko i socijalno upravljanje (ESMF), Procedure za upravljanje radnom snagom (LMP), Okvirni plan preseljenja (RPF), Plan uključivanja zainteresovanih snaga (SEP) i Plan okolinskih i socijalnih obaveza (ESCP).

Image for news

Jedinica za implementaciju projekata finansiranih iz međunarodnih fondova Razvojno-garantnog fonda Brčko distrikta BiH organizuje javnu raspravu na temu gore navedenih dokumenata dana 16. 3. 2023. godine (četvrtak), u terminu od 10.00 do 12.00 sati, u sali Skupštine Brčko distrikta BiH.

Gore navedeni dokumenti su na raspolaganju na web stranici Vlade Brčko distrikta BiH te na internet sajtu Razvojno-garantnog fonda Brčko distrikta BiH www.rgfbd.com

Pozivaju se građani i interesne grupe da uzmu učešće na javnoj raspravi, a potencijalne pismene komentare na ove dokumente možete dostaviti putem e-maila: razvojno-garantnifond@rgfbd.com do 15. 3. 2023. godine do 16.00 sati.