Gradonačelnik Gavrić podijelio paketiće mališanima


27.12.2011. Gradonačelnik Brčko Distrikta BiH dr. sci. Miroslav Gavrić uručio je danas oko 500 novogodišnjih paketića mališanima koji trenutno borave na Odjeljenju pedijatrije u brčanskoj bolnici, polaznicima Vrtića "Naša djeca" te najmlađima sa posebnim potrebama u Centru za mentalno zdravlje Brčko Distrikta BiH.

Image for news
Gradonačelnik Gavrić je prilikom obilaska Odjeljenja za pedijatriju poželio sretne novogodišnje praznike svim mališanima i izrazio zadovoljstvo što ima priliku da barem na ovakav način obraduje najmlađe koji trenutno borave u brčanskoj bolnici.

2011-12-28-Podjela_paketica-1

Polaznici Vrtića "Naša djeca" u naselju Kolobara priredili su, prilikom posjete gradonačelnika, prigodan program i uz pjesmu, igru i recitaciju uputili gradonačelniku najljepše želje za Novu godinu. Gradonačelnik Gavrić je istakao da su osmijesi na licima najmlađih sugrađana ono što je najvažnije i zahvalio im na uručenoj slici i čestitci koju su mu pripremili za ovu priliku.

2011-12-28-Podjela_paketica-2

Gradonačelnik Miroslav Gavrić uručio je 40 paketića i šest specijalnih paketa sa didaktičkom opremom najmlađim članovima Centra za mentalno zdravlje Brčko Distrikta BiH. Recitacija i osmijeha nije nedostajalo ni u ovoj ustanovi, a gradonačelnik je istakao kako su ovi mališani posebni te da će im zbog toga biti uručeni specijalni paketi koji će im služiti tokom cijele godine za svakodnevni rad.