Zvaničnici Brčkog razgovarali s premijerom Republike Srpske – u povratku za Brčko doživjeli saobraćajnu nezgodu

13.12.2012. Gradonačelnik Brčko distrikta BiH dr. Anto Domić, predsjednik Skupštine Brčko distrikta BiH Đorđa Kojić i direktor JP "Komunalno Brčko" Admir Nuković razgovarali su u Banjoj Luci s premijerom Republike Srpske Aleksandrom Džombićem gdje su izrazili zainteresovanost da naredne godine Distrikt bude snabdijevan električnom energijom iz Republike Srpske.

Image for news

Na sastanku je istaknuto da postoji niz drugih otvorenih pitanja između Republike Srpske i Brčko distrikta BiH na kojima treba raditi, a odnose se na telekomunikacije, gazdovanje šumskim resursima i angažman JP „Pošte Republike Srpske“ na području Distrikta.

Tokom sastanka razgovarano je i o drugim aktuelnim pitanjima te projektima koji su od značaja za Republiku Srpsku i Brčko distrikt BiH.

Na povratku iz Banje Luke za Brčko zvaničnici Distrikta doživjeli su saobraćajnu nezgodu kod Slavonskog Broda. U službenom automobilu koje je vozilo službeno lice bili su gradonačelnik dr. Anto Domić, predsjednik Skupštine Đorđa Kojić i direktor JP "Komunalno Brčko" Admir Nuković koji nisu povrijeđeni. Saobraćajna nezgoda dogodila se usljed izlijetanja lisice na put, a prouzrokovana je materijalna šteta, odnosno oštećenje na vozilu.