Sadržaj nije dostupan na odabranom jeziku. Prikazuje se sadržaj na Bosanskom jeziku.

Javna rasprava o Zahtjevu za izdavanje ekološke dozvole- Studija o uticaju na ekolosku sredinu- plovni put Save

U cilju pribavljanja potrebnih saglasnosti za implementaciju Sporazuma između Vijeća ministara BiH i Vlade Republike Hrvatske o načinu finansiranja i izrade glavnog projekta, te vođenja upravnih postupaka za pribavljanje lokacijskih dozvola, procjenu uticaja na okoliš, saglasnosti i građevinskih dozvola za projekat ''Obnova i modernizacija plovnog puta od Račinovaca do Siska'', Odjeljenju za prostorno planiranje i imovinsko – pravne poslove Vlade Brčko distrikta BiH dostavljena je Studija uticaja na okoliš – Zahtjev za izdavanje ekološke dozvole za uređenje Savskog plovnog puta i određivanje regulacione linije Save od Račinovaca do Siska za područje Brčko distrikta BiH.

Pozivamo sve zainteresovane da učestvuju u javnoj raspravi koja će se održati u utorak 27.11.2012. godine, sa početkom u 12,00 sati u zgradi Vlade Brčko distrikta BiH, Bulevar Mira br. 1, sala br. 59.

Vaša mišljenja, prijedloge i primjedbe na predmetnu Studiju – Zahtjev možete izložiti na javnoj raspravi, ili u pismenom obliku dostaviti do 30.11.2012. godine na adresu:

Vlada Brčko distrikta BiH,

Odjeljenje za prostorno planiranje i

imovinsko – pravne poslove,

Bulevar Mira br. 1,

76 100 Brčko.